Huomenna se ratkeaa seuraaviksi neljäksi vuodeksi. Mitä Sinä odotat oman paikkakuntasi valtuutetuilta? Mitä toivoisit heidän tukevan? Mitä asiat ovat Sinulle tärkeitä?

Kotikunnassani Espoossa vaikuttaa vahvasti Kokoomus. Kokoomuksella on suurin osa paikoista. Oletko ollut tyytyväinen kuntasi nykytilaan? Oletko ollut tyytyväinen siihen, miten palvelut on hoidettu ja mitä asioita on painotettu ja priorisoitu? Ovatko valtuustossa istuneet ne ihmiset, jotka sinne ovat kuuluneet ja ansainneet olla vai oletko eri mieltä?

Mitä kristilliset arvot Sinulle merkitsevät? Useimmille ne merkitsevät inhimillisyyttä, mutta kuitenkin vastuuta. Vapautta valita ja velvollisuutta kantaa vastuuta. Sinun äänelläsi on merkitystä, älä jää kotiin!

Nykykristillisen Suomen kohtalonhetket ovat käsillä, kristillisyys on marginaalissa: puolustakaamme siis kotia, uskontoa ja isänmaata. Vaalikentillä olen huomannut, että muidenkin uskontojenkin edustajat ovat tulleet sanomaan, että äänestävät KD:tä, koska uskonnonvapaus on heille yhtä tärkeä arvo kuten meillekin. Tämä on hyvä syy äänestää. Yhtä hyvä syy on myös se, että puolustamme perhettä sekä pidämme kaikista heikoimpien puolta. Koko käsite sosiaalityöstä on alkujaan kristinuskosta lähtevää. Sitä ei sovi unohtaa. Mikään muu puolue ei samalla tavalla puolusta kristinuskoa. Vaikkei itse uskoisikaan, monille suomalaisille kristilliset perinteet ovat tärkeitä. Mieti, elämmekö enää Suomessa, jossa näitä perinteitä on samassa mittakaavassa kuin ennen?

Eli summa summarum:vaalijännitys tiivistyy, mihin suuntaan haluat oman kuntasi kehittyvän? Muista, se kaikki lähtee kunnan päättäjistä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

www.maria.rajakari.palvelee.fi , FB-Maria Rajakari