Kentällä kohdatessani vaalikampanjani aikana ihmisiä, tänäänkin, huomasin kyllä ihmisten närkästyneisyyden tätä "Älä alistu"-kampanjaa kohtaan ja minulta kysyttiin, että onko se Kristillisdemokraattien puolueen kampanja? Ja vastaus tähän on ei, se on kristillisten järjestöjen.

Sitten taas toisaalta ihmeteltiin sitä ryöpytystä, jonka kohteeksi KD on joutunut, jopa itse seksuaalivähemmistöjen edustajat ihmettelivät sitä, mm. repliikillä: "Päivi Räsänen on fiksu nainen, eikä ole koskaan sanonut mistään niin jyrkästi, kuin annetaan julkisuudessa ymmärtää, mediassa on ihan liikaa paisuteltu asiaa ja demonisoitu KD. Päivihän on ihan asiallisesti ilmaissut oman mielipiteensä, johon hänellä on täysi oikeus." Sellainen oli siis yksi "tavallisten seksuaalivähemmistöön kuuluvien tallaajien" mielipide, kansanedustajaehdokkaiden mielipiteet ovat mielestäni aina siis asia erikseen, enkä kiinnittäisi niihin niin paljon huomiota, koska totuushan on, että vaalipeli on vaalipeliä.

Joku joskus sanoikin minulle, "että mitä enemmän lokaa, sitä suurempi nousu". Miksi jotkut siis otettaisiin "silmätikuksi", jos mitään uhkaa ei todellisuudessa edes ole? "Teidän puolue on ainoa, joka yhä arvostaa perusarvoja ja tuo niitä esille." - tässä yhdessä kentällä kuulemassani kommentissa piileekin asian ydin. Emme ole ottaneet vain "kermoja kakusta", vaan meillä on selkeät mielipiteet asiasta kuin asiasta ja kokemukseni mukaan sanomamme on mennyt perille. Toivottavasti se näkyy myös 17.4.2011.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

FB-sivu: Maria Rajakari ja FB-profiili:Maria Rajakari

FB:n avioliittoryhmä

Twitter:Maria Rajakari