PerusSuomalaisia sanotaan tyypillisesti "äijä-puolueeksi" ja Vihreitä naisten puolueeksi. Ajattelin tuoda tähän heidän väliseen taistoon vähän erilaisen näkökulman pilke silmäkulmassa. Vastakohtienhan sanotaan toisaalta vetävän toisiaan puoleensa. Olisiko tässä kuitenkin taustalla myös viha/rakkaus-suhde? Yritetään muuttaa toista puoluetta mieleisekseen ja kun se ei onnistu, niin ollaan toisten kimpussa eikä anneta yhtään periksi suuntaan tai toiseen?

Miehet vastaan naiset? Tämähän jo Aataminajoista lähtien tullut särö miehen ja naisen suhteeseen, jossa tunteet helposti räiskyvät puolin ja toisin, joskin niiden taustalla on usein niinkin selkeä asia kuin rakkaus. Rakkaudesta se hevonenkin potkii.. ja miehet tykkäävät metsästyksestä ja haasteista ja naiset taas olla "jallittavina".

Tämä vaalien alla oleva vaalitaisto saa siis välillä jopa humoristisia piirteitä. Itseasiassa olen huomannut nauttivani tästä, tämä on ensikertalaiselle todella mielenkiintoista, vaikka ikäviäkin sattumuksia on ollut.

Saa nähdä, kuinka Vihreiden ja PerusSuomalaisten vaaleissa käy, tuskinpa ainakaan samoista äänestäjistä kilpaillaan, joten miksihän tämä särö heidän välillään on niin suuri? Toisaalta voi joskus käydä niin, että kun on tiukasti jotain mieltä, se kiehtoo, koska jos tuo ihminen olisi nk."omalla puolella", hän olisi yhtä tiukasti sitäkin mieltä.

Joka tapauksessa hymy suussa jatkamme matkaa ;=) ja tämä ei ollut vakavamielinen kirjoitus.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

Kevättä rinnassa? ;=)