Enemmistö suomalaisista?

- Vaikuttaisi olevan työssäkäyvää kansaa, joiden elämään ei kuulu glamouria eikä muuta vastaavaa, vaan tavallista puurtamista arjen askareiden kanssa. Mutta kuka ajaakaan heidän asiaansa?

Vaalien alla on muotia (joka on muutenkin nyt muotia, siis kuulua johonkin vähemmistöön) ajaa vähemmistöjen oikeuksia (enemmän tai vähemmän tosissaan). Suurin osa suomalaisista ei myöskään ole poliittisesti näkyvästi "liittoutuneita", kantaa poliittisiin asioihin ottavat yleensä ne, jotka ovat siinä jollain tavalla aktiivisesti mukana.

Mutta koskahan olisi muotia olla Matti tai Maija Meikäläinen? Kutsuttaisiin haastatteluihin, pääsisi mainoskuviin jne. ihan sillä perusteella, että tuli vaikka selvittyä esimerkiksi avioerosta ja lasten huoltajuuskiistoista hengissä? Yleensä tällaisille ihmisille KORKEINTAAN sataa kutsu vain joihinkin yksittäisiin keskusteluohjelmiin ja sitten heidät unohdetaan saman tien. Valtakunnan julkkikseksi pääsystä on turha haaveilla.

Vaalien alla ihmisten riidellessä, mikä on oikein ja väärin, onko oikein tukea kristillisten järjestöjen kampanjaa vai ei, tai mitä tulikaan jonkun yksittäisen poliitikon sanottua vuonna yksi ja kaksi, tai mitä joku puolue on tehnyt väärin, voisikin keskittyä myös kertomaan, mitä tarjottavaa meillä poliitikoilla onkaan näille Mateille ja Maijoille? Heidän asiaansa ei sovi unohtaa.

Se, mitä itse tarjoaisin, on yksi syy, miksi lähdin edes kansanedustajaehdokkaaksi. Olen kokenut elämässäni raskaita vaiheita, joiden kautta olen oppinut ymmärtämään elämän synkempiäkin sävyjä ja olemaan aidosti toisen ihmisen rinnalla. Tätä kautta myös luottamus omiin vaikutusmahdollisuuksiin yhteiskunnassa on kasvanut. Olen valmis laittamaan itseni täysillä likoon tärkeiden asioiden puolesta. Uskon, että  pitkäjänteisellä, sitoutuneella ja kovalla työllä oman itsensä ja elämänsä kanssa sekä rohkeudella ja uskolla itseensä mutkien kautta pääsee pitkälle kuka tahansa, ja haluan olla tästä elävä esimerkki. Jos minä pystyn, pystyt sinäkin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FB-sivu: Maria Rajakari ja FB-profiili:Maria Rajakari

FB:n avioliittoryhmä

Twitter:Maria Rajakari