Suomessa on puhuttu paljon erinäisten vähemmistöjen vainoamisista ja varmasti ihan oikeutetustikin, mutta vähemmän puhutaan, kuinka meitä kristillisen vakaumuksen omaavia on vainottu ja vainotaan yhä maailmalla. Itse olen Roomassa käydessäni käynyt tutustumassa mm. katakombeihin, joihin haudattiin kristittyjä Rooman valtakunnan aikoihin ensimmäisinä vuosisatoina jKr. Vaikuttava näky!

Kristittyjä muistutetaan mm. ristiretkistä ja muista kamaluuksista, joihin tosin nykymaailman kristityllä ei ole osaa eikä arpaa, ei tosin ole muillakaan niihin vainoihin, mitkä meitä kristittyjä ovat vuosisatoja sitten kohdanneet, mutta yhä "WEA:n YK:lle tekemän raportin mukaan, nykyään arviolta 200 miljoonaa kristittyä kärsii jonkinasteisesta vainosta. Nykyisin, David Pawsonin mukaan 250 000 kristittyä kohtaa marttyyrikuoleman uskonsa tähden joka vuosi." (Wikipedia)

Jos joku todella luulee, että vakaumuksellisen kristityn elämä olisi jotenkin kadehdittavaa tai siihen kuuluisi vain onnea ja menestystä tms. niin vastaan, ettei ole. Onneksi Suomessa saa sentään vielä tunnustaa jotain uskontoa. Kristityissä maissa on ollut sallittua tunnustaa myös muita uskontoja, toisin kuin joissain ateistisissa, kommunistisissa yhteiskunnissa, joissa esim. Raamatun lukeminen on kielletty kokonaan.

P.S Linkki kiinnostuneille:Stefanus-lähetys

PPS. Äitienpäivätoivotukset vielä kaikille äideille, isoäideille ja äidinmielisille! :-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

Maria Rajakari- FB

Maria Rajakari-Twitter

Avioliitto-ryhmä - FB