Minusta on juttu uusimmassa KD-lehdessä (Kristillisdemokraattinen viikkolehti) "Aktivisti"-palstalla nro:ssa 13, julkaistu 31.3.2011. Jutussa oli niin hyvin kiteytetty mielestäni joitakin vaaliteemojani sekä ajatuksiani siitä, mikä on mielestäni KD:n tärkein viesti nyt suomalaisille, joten päätin blogatakin sen alle:

Maria Rajakari, Espoo, Uudenmaan vaalipiiri 348:

KD:llä on annettavaa Suomelle

Uudenmaan ehdokas Maria Rajakari on kaikkein heikoimmilla olevan puolestapuhuja

1. Mikä on KD:n tärkein viesti suomalaisille juuri nyt?

- Mielestäni KD:n tärkein viesti suomalaisille juuri nyt on perusarvojen säilyttäminen. Yksi vaaliteemoistani on Back To The Basics - Perusarvot kunniaan! KD:n olisi myös mielestäni hyvä kunnostautua yleispuolueena kristillisiä arvoja ja vakaumusta niiden takana unohtamatta.

KD:llä on niin hyvät ohjelmat ja niin paljon annettavaa Suomelle, ettei sen kannata todellakaan jäädä vain marginaalitasolle.

KD on nostanut perheet argumentointinsa keskiöön. Perhe on mielestäni yhteiskunnan tärkeimpiä tukipilareita. Perheisiin panostamalla lasten varhaiskasvusta alkaen voidaan ennaltaehkäistä tehokkaasti mahdollisia mielenterveysongelmia ja niistä aiheutuvia kustannuksia aikuisuudessa.

2. Mikä on tärkein asia, jonka puolesta taistelet ehdokkaana?

Taistelen ehdokkaana kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolesta. Tähän ryhmään kuuluvat lapset ja nuoret, perheet, eläimet, mielenterveysongelmaiset sekä vammaiset ja muista erityisongelmista kärsivät. Heikoimmista huolehtiminen on yhteiskunnan hyvinvoinnin perusta. "Yhteiskunta on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki."

Olen itsekin kokenut elämässäni raskaita vaiheita, joiden kautta olen oppinut ymmärtämään elämän synkempiäkin sävyjä ja olemaan aidosti toisen rinnalla.

Luottamus omiin vaikutusmahdollisuuksiin yhteiskunnassa on kasvanut. Olen valmis laittamaan itseni täysillä likoon tärkeiden asioiden puolesta ja olemaan elävä esimerkki siitä, että pitkäjänteisellä, sitoutuneella ja kovalla työllä oman itsensä ja elämänsä kanssa sekä rohkeudella ja uskolla itseensä mutkien kautta pääsee pitkälle.

3. Miten kampanjoit?

Kampanjoin paljolti sosiaalisen median kautta. Kirjoitan blogeja Uuteen Suomeen. Olen kokenut kirjoittaja.

Lehtikirjoitteluuni liittyen minut myös palkittiin sosionomi AMK-opiskeluaikoinani stipendillä ansiokkaasti suoritetuista opinnoista, koska olin ajanut sen kautta aktiivisesti asiakkaiden asioita.

Pidän ihmisten kohtaamisesta turuilla ja toreilla ja yritänkin luoda kontakteja suomalaisiin kasvokkainkin nyt eduskuntavaalikampanjani aikana.

PS. Kuvateksti:Marian opiskellessa Mäntsälän lukiossa opettaja ennusti, että hänestä tulee pipo päässä pakkasessa haastatteluja tekevä toimittaja tai korkokengitetty bisnesnainen. Perhepäivähoitaja käyttää pipoa, kansanedustajaehdokas korkoja.

Sekä alempi palkkiteksti: Maria Rajakari

* 31-vuotias perhepäivähoitaja Espoosta

* naimisissa, kolme lasta

* sosionomi AMK

* KD-Naisten Uudenmaan johtokunnan jäsen

* harrastaa lukemista, kirjoittamista, kuntosalia

* "Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten."

* tukee turkistarhatonta Suomea

* tukee metsästystä

* [email protected], 040-7785410

--------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

FB-sivu: Maria Rajakari ja FB-profiili:Maria Rajakari

FB:n avioliittoryhmä

Twitter:Maria Rajakari