Lukuisten "haukkumaryöppyjen" jälkeen, mitä Kristillisdemokraatit ovat saaneet oletettujen, täysin spekulaatioihin pohjaavien väitteiden jälkeen, joiden mukaan KD olisi ollut mukana juuri vaalien alla julkaistussa kristillisten järjestöjen "Älä alistu"-kampanjassa koskien seksuaalivähemmistöjä:

- Päivi Räsänen kommentoi Iltasanomien jutussa 27.3.2011 asiaa näin:"On loukkaavaa, että kristillisdemokraattien on vihjailtu käynnistäneen kampanjan vaalien alla...Kampanja on puhtaasti sielunhoidollinen, ei poliittinen ja siksi puolueella ei ole siihen mitään kannanottoa. Sen sijaan ihmettelen sitä, että lukuisat muut poliitikot ovat ottaneet voimakkaasti kantaa tuomiten kampanjan, joka keskittyy yhden ihmisen henkilökohtaiseen elämänkokemukseen." Tämä Räsäsen mielipide tuskin tulee kuitenkaan niille kelpaamaan, joille yleensäkin näyttää olevan tyypillistä ajattelua se, että "meni niin tai näin, aina väärinpäin."

Eli toisin sanoen kyse ei olekaan siitä, että nyt oltaisiin tyytyväisiä, että KD puolueena ei ole tällaisessa kampanjassa mukana, vaan että saadaan loata KD:tä, sanokoon se mitä tahansa. Herääkin kysymys, onko tällöin enää kysymys TODELLA seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajamisesta vai ihan puhtaasta vaalipelistä, jossa eniten merkistystä on sillä, mikä puolue saa eniten ääniä kuin sillä, saadaanko seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajettua eteenpäin?

Itse löydyn sivulta "Älä äänestä homofobiaa eduskuntaan",(kts. myös blogini:"Homofobiset ehdokkaat") koska olen ilmaissut kantani suhteessa sukupuolineutraaliin avioliittoon ja seksuaalivähemmistöjen adoptio-oikeuksiin ja se on kielteinen. Se on POLIITTINEN kantani. Se, mitä muuten ajattelen asioista henkilökohtaisesti, ei liity POLITIIKKAAN, ja siksi en ota sellaiseen kantaa.

Mutta kyllä ehdottomasti vastustan sukupuolivähemmistöihin liittyvää syrjintää työpaikoilla sekä asiantuntemusta alalta on hyvä saada lisää. Jos työpaikallani syrjittäisiin esim. homoseksuaalia, varmasti puolustaisin häntä. Se, että olen jämpti ja johdonmukainen omissa poliittisissa kannoissani, kertoo myös, että minuun voi luottaa muutenkin. Seison sanojeni takana ja vastustan kaikenlaista kiusaamista.

Vihreät ovat tehneet kampanjan "Naimalakko". Sinänsä jos olisin tässä sukupuolineutraaliavioliitto - asiassa myönteisellä kannalla, varmasti kannattaisin Vihreiden kampanjaa tai en ainakaan olisi tuomitsemassa sitä, koska eipä se olisi minulta pois, jos ASIAT etenisivät. Nyt en ota siihenkään kantaa, kuten en "Älä alistu"-kampanjaankaan, koska se ihminen menköön SETA:an joka kokee sieltä apua saavansa ja se liittyköön "Älä alistu"-kampanjaan, joka kokee siitä apua saavansa. Homona tms. eläminen ei varmastikaan ole helppoa, joten jos jotain apua on saatavilla, se kannattanee hyödyntää.

En minä poliitikkona voi siis sanoa, mitä kunkin yksittäisen ihmisen pitää tehdä, koska jokainen tietää sen parhaiten itse. Mutta sitä en ymmärrä, että jos seksuaalivähemmistöjen asiaa käytetään vaaliaseena. Se, jos mikä, on loukkaavaa heitä kohtaan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

FB-sivu: Maria Rajakari ja FB-profiili:Maria Rajakari

FB:n avioliittoryhmä

Twitter:Maria Rajakari