Noin vuosi ennen vaaleja lähdetään pelaamaan jo vaalipeliä, tai onhan se tavallaan käynnissä koko ajan. Jokaisesta puolueesta on löydetty nk."heikoin kohta", jota ennen vaaleja ruvetaan sitten sorkkimaan. Kokoomuksella se on, että "Kokoomus ei välitä köyhistä." SDP ja Vasemmistoliitto "ei ota huomioon, että kovalla työllä saatu rikkauskin voi olla ansaittua". "PerusSuomalaiset ovat populisteja", "Keskusta rypee vaalirahasotkuissa", "RKP ja Vihreät ovat Kokoomuksen vedettävissä olevia" jne.

Ja TUNNETUSTI Kristillisdemokraateilla se on "homokohu". Tosin mielipiteissä ei ole mitään laitonta, KD on aina seissyt omilla jaloillaan, ei ole ollut kenenkään vietävissä, osoittaa vastuullisuutta (sillä on hyvät, "kopioidutkin" ohjelmat, joista itseasiassa aika harva löytää moitittavaa). KD välittää köyhistä ja ottaa heidät huomioon; on siis nk."vasemmalla tai oikealla" riippuen asioiden katsantokannasta, eli ts. sallii myös "hyvää" sille, jotka sen kovalla työllä ansaitsee jne.

Sitten on täytynyt löytää jotain moitittavaa KD:stä, "tikusta asiaa." Harva tietää/on edes tutustunut Päivi Räsäsen todellisiin lausuntoihin "homoillassa", media on paisutellut asiaa ihan kohtuuttomasti, jopa monet seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ovat myöntäneet sen, mitä itse olen heitä turuilla ja toreilla KD:n edustajana kohdannut.

Sekä "Nuotta-kohussa" ei välitetty ensin tarkistaa, onko KD:llä yhteyttä puolueena "eheytyskampanjaan". Ja vastaus on EI, se on poliittinen puolue, ei kristillinen järjestö, minkä luulisi toisaalta olevan ITSESTÄÄNSELVÄÄ. Ja mikä kummallisinta, harva "samalla tavalla" sukupuolineutraalista avioliitosta KD:n kanssa ajatteleva oleva muista puolueista nousi KD:n rinnalle puolustamaan sitä varsinkaan eduskuntapuolueista. Yksi puolue "demonisoitiin".

Tätä suuremmalla syyllä KD:stä olisi hyvä kasvaa yleispuolue. Sen ohjelmat ovat hyviä, "kaikista parhaimpia" sen on moni myöntänyt, "mutta se homoasia".

- Niinpä niin, tämän "homoasian" taustoihin olisi hyvä jokaisen tutustua. Kaikki ei ole sitä, miltä se päällepäin näyttää. KD ei ole yhden asian puolue, vaikka siitä on julkisuudessa tehtykin sellainen, itseasiassa jos sen puolueohjelmia katsoo, sukupuolineutraaliavioliitto-asia on yksi vähäisimmistä sen tavoitteista. Toki se on tärkeä joillekin KD:n äänestäjille, mutta ne asiat, joilla KD voisi Suomen politiikkaan todella vaikuttaa, ovat oikeasti ihan muualla. KD:n päällimmäinen sanoma on kuitenkin yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus kaikkien kesken. Sitä ydinasiaa ei mielestäni saisi ohittaa "tekemällä tikusta asiaa."

P.S KD yleispuolue-asiaan liittyen kts. myös aiempi bloggaukseni:"KD:llä on annettavaa Suomelle".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

FB-sivu: Maria Rajakari ja FB-profiili:Maria Rajakari

FB:n avioliittoryhmä

Twitter:Maria Rajakari