"Sunnuntaina ratkeavat historialliset muutosvaalit. Moni äänestää PerusSuomalaisia protestiksi, vaikka heidän ohjelmillaan ja osaamisellaan tuskin mitään hyvää yhteiskunnallemme on luvassa. Savon Sanomat toteaa oivallisesti, että populismin varaan on uhkarohkeaa rakentaa. Heidän nosteensa tuntuu myös kentällä hiipuneen. He ovat vaalien suurin voittaja, mutta luulen, etteivät he pääse lähellekään gallupien ennätysprosentteja." - KD:n väistyvä kansanedustaja Kari Kärkkäinen kirjoittaa tuoreimmassa KD-lehdessä nro 15, 14.4.2011.

Kärkkäisen ajatuksiin on siltä osin helppo yhtyä, ettei protesti välttämättä ole se parhain syy äänestää, jos näin todella siis on, mutta toki se saattaa asettaa vanhoille puolueille paineita. Toisaalta esimerkiksi Kokoomus on paineista huolimatta edelleenkin säilyttänyt uuden, mielestäni liberaalimman linjansa, kuten Keskustakin. "Perinteiset Kokoomus-ehdokkaat ovat äänien kalastajia, jotta liberaalivoimat voivat johtaa puoluetta", Kärkkäinen jatkaa. Uskon tässä olevan jonkinlaista perää, koska suuria vaikutusmahdollisuuksia tuskin konservatiiveilla Kokoomuksessa enää tällä hetkellä on, eihän heitä muuten olisi mm. PerusSuomalaisiin valunutkaan.

"KD on lähtenyt kampanjaan laajalla ehdokasjoukolla ja ennätysbudjetilla. Toivon, että se näkyy sunnuntain tuloksessa", Kärkkäinen toteaa lopuksi. Itse toivon samaa, olemme tehneet kaikki ahkerasti töitä ja lämmin kiitos kuuluu etenkin talkooväelle, jotka pyytettömästi ovat meitä KD-läisiä tapahtumissaan auttaneet. Eli "Vaalien todelliset sankarit ovat kaikki ne talkoolaiset siis, jotka räntäsateesta huolimatta ovat jaksaneet liimata julisteita, jakaa esitteitä ja pystyttää KD-teltan ehdokkaita varten", kuten uusimmassa KD-lehdessä vielä kampanjastamme kaikenkaikkiaan todetaan.

Ja huolimatta median "hehkutuksista" kuinka vaalikentillä riidellään.. olen eri mieltä. Olen käynyt mielenkiintoisia keskusteluja monien muiden puolueiden edustajien kanssa siellä hyvässä hengessä. "Verissä päin"-taistelu lienee silmänlumetta. Eli tsemppiä kaikille siis sunnuntaihin, ehdokkaat ja talkooväki kaikista puolueista, joka tapauksessa, olemmehan ylpeitä, koska demokratian kannalta meidän työllämme on merkitystä, vaikka suurin osa meistä ei Arkadianmäen edustajiksi pääsekään. Hymy Ja äänestäjät, teidänkin panoksellanne on suuren suuri merkitys, ja sitä ei kannata vähätellä, jokaisella on mahdollisuus ainakin jollain tavalla vaikuttaa.Hymy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/

FB-sivu: Maria Rajakari ja FB-profiili:Maria Rajakari

FB:n avioliittoryhmä

Twitter:Maria Rajakari

P.S Kts. myös:

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/uutiset.html?51(Arvoisa äänestäjä..)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.maria.rajakari.palvelee.fi/uutiset.html?51